I dag kom en av pakkene jeg hadde bestilt og det er tre produkter fra e.l.f (eyeslipsface). Det er en øyenskygge, en blush og en kost. Jeg venter også på en pakke med sminke i fra NYX, forhåpentligvis er den her snart også. 

Her er produktene, tilsammen med frakt kostet det 15 USD (amerikanske dollar) som er ca. 92 kr. Jeg fikk pakken etter 8 dager, noe som er kjempe bra. HD Blush. Dette er en krem blush og jeg har den i fargen "Headliner" som er den lyseste. 

Den har en slik pumpe som du pumper ut produktet med. Produktet skal være veldig godt pigmentert noe som betyr at du ikke bør bruke mye på en gang og den skal visst nok også vare lenge. Den kommer i en ganske liten flaske, ca like lang som pekefingeren min (om det sier dere noe). Denne så jeg faktisk på YouTube første gangen, og tenke at den måtte jeg teste. Jeg gleder meg veldig til å teste den ut. 

 

Det andre produktet er en øyenskygge i fargen "Toasted". Det er en champagne/ cobber aktig farge med shimmer. Her ser dere fargen bedre. Den har mye shimmer i seg og blir sikkert fin til festlige annledninger.Jeg gleder meg veldig til å prøve denne på. 

Det siste produktet er en kost. Jeg har aldri testet noen koster fra e.l.f før, så dette blir spennende. Dette er en Angled Blush Brush som er god å bruke til blush, bronzer eller highlighter, og har nummeret 84022. Kosten er resirkulerbar. 

Du får kjøpt alle poduktene her

e.l.f tester IKKE på dyr. 

Omtale av alle produktene kommer.

 

Har dere noe sminke fra e.l.f?

Noe dere er spesielt fornøyd med?
I dag syntes jeg det var på tide med et førsteinntrykk av et produkt. Det går ut på at jeg kun har brukt produktet en gang og skriver deretter hva førsteinntrykket mitt var. Jeg tenkte å skrive om Lindex sin Hot Breeze Body Scrub. Dette er et veldig billig produkt. Jeg skal teste både billige og dyre kroppsskrubber for å se om jeg finner en som jeg liker. Billig og bra er jo helt supert, selv om det ikke alltid går. Jeg må si at jeg stoler mest på et produkt viss det er litt dyrere, men det viser seg igjen og igjen at det ikke alltid er sånn. Innholdet i denne skrubben er veldig rennende, akkurat som såpe. Kornene er ganske små noe jeg ikke liker så godt. Når det er en kroppsskrubb liker jeg at det er litt større korn. Flasken er på 200ml. Duften er frisk og god, og sitter på huden etter påføring. Her kan man se de små kornene og den såpe aktige konsistensen. Skrubben skal du massere inn på våt hud, så den er fin å bruke i dusjen. Etter påføring blir huden veldig myk og god, og det lukter veldig godt. Denne kroppsskrubben lever ikke opp til alle kravene mine om en kroppsskrubb, men den gjør huden myk og den dufter godt. Det som er negativt er den altfor rennende konsistensen og de små kornene. 

Når jeg skriver slike omtaler, førsteinntrykk og anbefalinger har jeg valgt å ikke sitte terningkast, men er det noe dere vil ha på produktene fremover? 

Har du en Body Scrub du liker godt? 

I dag kommer det en omtale av en tørrshampo. Det er ganske vanskelig å finne en god tørrshampo som ikke koster all verden, mange av de billige gjør håret helt stivt (fordi de inneholder hårspray) eller at de ikke gjør slik at håret ser rent ut. Jeg har testet batiste sin tørrshampo og den er helt klar den beste jeg har prøvd. 

Jeg har den som er for alle hårtyper og duften heter Floral & Flirty Blush. Det du gjør er; 

1. Hold tørrshampoen ca.30 cm fra håret og spray ved røttene (hodebunnen). 

2. Masser tørrshampoen inn i håret. 

3. Børst gjennom håret og så kan du style det slik du vil. 

Denne gjør ikke håret stivt slik som mange andre tørrshampoer gjør, siden denne ikke inneholder noe som skal gi volum. Denne skal bare få håret til å se nyvasket ut. Håret ser rent ut etter du har brukt denne og håret lukter nyvasket. Den har en kjempe god lukt! 

Batiste tørrshampo er rimelig i pris. Funker kjempe godt og gir en følelse av nyvasket hår. 

Hva syntes du om Batiste Dry Shampoo? 
I dag blir det favoritt leppeprodukter for Desember. Det er to produkter fra IsaDora og Rimmel. Begge merkene tester IKKE på dyr. Den første favoritten er en lipgloss. 

Dette er en Moisturizing Lipgloss med Jojobaoil og Shea butter som gjør at den ikke er uttørkende på leppene. Jeg har denne i fargen 29 Bubble Gum, som er en ganske rosa farge. 

Til høgre er lipglossen, den blir ganske "shiny" på noe jeg liker veldig godt. Holdbarheten på leppene kunne vært litt bedre, men er grei. Jeg syntes det kan være litt vanskelig å finne en fin lipgloss som ikke er uttørkende på leppene, derfor liker jeg denne veldig godt siden den ikke tørker ut leppene mine. Du får masse produkt for pengene og den er også veldig drøy i bruk. 

Jeg har bestilt meg en lipgloss fra NYX som jeg har hørt veldig mye bra om, som jeg også er veldig spent på å prøve. Omtale kommer. Det andre produktet er en leppestift fra Rimmel som jeg elsker! Denne har vært en stor favoritt helt siden jeg fant denne første gang for et halvt år siden. Fargen er kjempefin og det er utrolig bra kvalitet. Denne sitter lenge på leppene. Jeg har den i fargen 130 Oxford St. Fuchsia, den er lys rosa. 

Til venstre på bildet er leppestiften, det vises ikke så godt her, men det er litt shimmer i den. 

Dette er favoritt leppeproduktene mine i desember. 

Har du prøvd noen av dem? 
IsaDora sine "long lasting" neglelakker er helt supre! Jeg har mange av dem og i dag skal jeg vise dere en som jeg syntes er ganske fin. Den heter Sugar Rush og er en neglelakk med bittesmå rosa glitterpartikkler i. 


Det som er veldig bra med disse neglelakkene fra IsaDora er at for det første så er det et merke som IKKE tester på dyr, neglelakken sitter på neglene veldig lenge og de er kjempe lette å påføre. Grunnen til at de er så lett å påføre er fordi alle har en stor og god kost. En annen bra ting er at neglelakken tørker kjempe fort, som er veldig bra! Jeg er veldig flink å ødelegge neglelakken før den er tørr, men det har ikke skjedd enda med denne. Denne fargen heter Candy Crush og er nummer 120. 
Denne neglelakken dekker utrolig godt og legger seg veldig fint på neglen. Fargen er også veldig bra pigmentert noe som gjør at du trenger bare et strøk. Du får kjøpt neglelakkene hos Apotek1, Vita, Cubus og Lindex o.l. 

 
For noen måneder siden bestilte jeg to typer kroppsspray fra serien Fragrance Mist hos Victoria's Secret. Dette er ikke en parfyme, men mer en kroppspray. De har en veldg frisk duft, noe som jeg liker veldig godt. Vanlige parfymer kan ofte bli ganske tunge. Denne inneholder i tilegg Aloe vera og Kamille som virker oppfriskende. Denne parfymen får du kjøpt på Victoria's Secret, Ebay og det finnes også noen på Bli Vakker.no. 


Denne er en stor favoritt! Den heter Love Spell og har duften av fersken og en type japansk kirsebær blomst. På etikketen står det "Cherry Blossom & Peach". Den lukter helt himmelsk. Det som er så greit med disse er at du kan bruke dem på trening og lukten blir ikke kvalmende, men gir heller en oppkvikkende effekt. Jeg har de store flaskene som er på 250ml, de er veldig drøy i bruk, noe som er et stort pluss. Jeg har brukt den lilla flasken hver dag i ca. 3mnd, og du kan nesten ikke se det. 
Den andre jeg har heter Strawberries & Champagne. Denne skal ha lukten av vill jordbær og champagne. Denne har jeg ikke begynt å bruke enda, men når du lukter bare på flasken syntes jeg lukten er litt tung og sterk. Når du har den på deg er den bedre, da lukter den veldig sommer og friskt. Jeg har også prøvd Pure Seduction og den lukter også helt herlig. Jeg kan virkelig anbefale disse. Hvis du ikke har funnet deg en favoritt enda innen kroppsspayer, kommer du garantert til å like en i denne serien. Dette er også en fin julegave som helt sikkert faller i smak. 

-Ingen av innleggende på denne bloggen er sponset 
Dette er dag to jeg har denne bloggen og jeg har allerede mange ideer til hva jeg skal vise dere her på bloggen. Har også bestilt litt ny sminke som jeg skal vise når den kommer, det er sminke fra e.l.f og NYX. I dag skal jeg skrive om en kropps olje som heter Monoi De Tahiti og er fra Yves Rocher. Prisene på Yves Rocher er ganske rimelige og denne er verdt prisen, oljen koster 109kr og kan kjøpes her. Denne oljen inneholder 98% naturlige ingredienser og er fri for både parabener og mineralolje. 

Flasken inneholder 125ml. Oljen trekker veldig lett inni huden og blir ikke liggende oppå, som er et stor pluss. Mange av kropps oljene blir liggende som et olje lag oppå huden lenge etter påføring, slik at du må vente lenge med å ta på deg klær, det gjør ikke denne. Etter påføring blir huden veldig glansfull og frisk, og på sommeren ser det kjempe bra ut på solbrun hud. Bakpå flasken står det at du også kan bruke oljen i håret, noe jeg ikke har prøvd. Lukten på denne oljen er kjempe god! Det er ikke noen tung lukt, mer en ganske sommerlig lukt vil jeg si. På flasken står det at den lukter Monoi fra Tahiti, som altså er denne blomsten du ser på flasken. Dette er en olje du kan smøre på hele kroppen og jeg er blitt veldig glad i denne. Anbefaler den virkelig! 
Dette er det aller første innlegget på bloggen! Det er verdt å feire. Jeg kan først intrudusere meg selv, jeg er 17år har bursdag i april (snart 18!! med andre ord). Jeg valgte å starte å blogge fordi jeg har alltid lest skjønnhetsblogger og sett på masse videoer og jeg tenkte "hvorfor starter ikke jeg en blogg om sminke og skjønnhetsprodukter". Og da ble det slik. Håper dere tar meg godt i  mot her på blogg.no. Nå som eg har jeg sagt hei og hopp, så går vi rett til hvilket produkt jeg vil skrive om i dag. 

 

I dag er det et neglelakk sett som skal ut i ilden som heter Embellish 3D manicure. Dette settet får du kjøpt på primark, jeg har ikke finnet akkurat denne typen noe annet sted på nett, men det er selvfølgelig mange andre typer på ebay.com. Kvaliteten på dem på ebay har jeg ikke testet ut enda. Mitt sett er kjøp på primark og  koster 2.50 britiske pund som er rundt 25kr. Altså veldig billig! I tillegg til at settet er billig er det også drøy i bruk. 

Slik ser settet ut. Det er en beholder med hvit neglelakk og en med perler. Det du gjør er; 

1. lakker neglene med den hvite neglelakken, jeg bruker å ta to lag med neglelakk.

2. i mens neglelakken er våt heller du perlene over en og en negl. (husk å ha et ark under slik at du kan få opp perlene igjen etter på)

3. til slutt trykker jeg forsiktig på hver negl slik at perlene skal sitte seg litt bedre fast, viss ikke faller de veldig lett av (det lærte vi på den vanskelige måten). 

4. og nå har er du fått noen fine negler! 

Slik ble neglelakken på meg;  

 
Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 
hits