I dag blir det favoritt leppeprodukter for Desember. Det er to produkter fra IsaDora og Rimmel. Begge merkene tester IKKE på dyr. Den første favoritten er en lipgloss. 

Dette er en Moisturizing Lipgloss med Jojobaoil og Shea butter som gjør at den ikke er uttørkende på leppene. Jeg har denne i fargen 29 Bubble Gum, som er en ganske rosa farge. 

Til høgre er lipglossen, den blir ganske "shiny" på noe jeg liker veldig godt. Holdbarheten på leppene kunne vært litt bedre, men er grei. Jeg syntes det kan være litt vanskelig å finne en fin lipgloss som ikke er uttørkende på leppene, derfor liker jeg denne veldig godt siden den ikke tørker ut leppene mine. Du får masse produkt for pengene og den er også veldig drøy i bruk. 

Jeg har bestilt meg en lipgloss fra NYX som jeg har hørt veldig mye bra om, som jeg også er veldig spent på å prøve. Omtale kommer. Det andre produktet er en leppestift fra Rimmel som jeg elsker! Denne har vært en stor favoritt helt siden jeg fant denne første gang for et halvt år siden. Fargen er kjempefin og det er utrolig bra kvalitet. Denne sitter lenge på leppene. Jeg har den i fargen 130 Oxford St. Fuchsia, den er lys rosa. 

Til venstre på bildet er leppestiften, det vises ikke så godt her, men det er litt shimmer i den. 

Dette er favoritt leppeproduktene mine i desember. 

Har du prøvd noen av dem? 

Kategori: Blogg
Skrevet: 19.12.2013, 20:11Kommentarer

19.12.2013, kl.20:15

De ser og høres bra ut!

Men har ikke prøvd noen av dem selv (:

20.12.2013, kl.14:33

Fine farger ;)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits