Dette er det aller første innlegget på bloggen! Det er verdt å feire. Jeg kan først intrudusere meg selv, jeg er 17år har bursdag i april (snart 18!! med andre ord). Jeg valgte å starte å blogge fordi jeg har alltid lest skjønnhetsblogger og sett på masse videoer og jeg tenkte "hvorfor starter ikke jeg en blogg om sminke og skjønnhetsprodukter". Og da ble det slik. Håper dere tar meg godt i  mot her på blogg.no. Nå som eg har jeg sagt hei og hopp, så går vi rett til hvilket produkt jeg vil skrive om i dag. 

 

I dag er det et neglelakk sett som skal ut i ilden som heter Embellish 3D manicure. Dette settet får du kjøpt på primark, jeg har ikke finnet akkurat denne typen noe annet sted på nett, men det er selvfølgelig mange andre typer på ebay.com. Kvaliteten på dem på ebay har jeg ikke testet ut enda. Mitt sett er kjøp på primark og  koster 2.50 britiske pund som er rundt 25kr. Altså veldig billig! I tillegg til at settet er billig er det også drøy i bruk. 

Slik ser settet ut. Det er en beholder med hvit neglelakk og en med perler. Det du gjør er; 

1. lakker neglene med den hvite neglelakken, jeg bruker å ta to lag med neglelakk.

2. i mens neglelakken er våt heller du perlene over en og en negl. (husk å ha et ark under slik at du kan få opp perlene igjen etter på)

3. til slutt trykker jeg forsiktig på hver negl slik at perlene skal sitte seg litt bedre fast, viss ikke faller de veldig lett av (det lærte vi på den vanskelige måten). 

4. og nå har er du fått noen fine negler! 

Slik ble neglelakken på meg;  

 

Kategori: Blogg
Skrevet: 15.12.2013, 12:47Kommentarer

15.12.2013, kl.13:16

fint ja :) legg meg til som venn om du vil :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits